Friday, October 2, 2009

Updated!

Flyers untuk Gig Melaka :


24/10/2009 - Melaka





Untuk gig-gig yang lain,kami masih dalam proses perbincangan dengan ahli ahli band yang lain...

7/11/2009 - Pekan Frinjan
21/11/2009 - JB (with Hellowar)

3 comments:

shamil said...

assalammualaikum.....stret to the point aku da lama tinggal ideologi2 punk nie.....tapi korang nk x di interview dengan satu majalah yang dulu ats dasar for true metal....tp skng aku tngok da bercampur baur da...just nk tnya korang jew...nk atau x??? :)

Nervhous Records said...

shamil, kitorang tak kesah. nak je masuk mane2 media independent yg support good course. tak kesah magazine metal ke ape...

if the magazine interested, just suruh diorang email kat aku nizangmosh@gmail.com

tiraism said...

nak mintak DDT main utk birthday party sy bole x? :) haha!